Coachen


Als je energiebalans eenmaal is hersteld, en wanneer je hieraan toe bent, gaan we samen op weg in jezelf. Jij gaat dan werken aan alle negatieve energie die je in je leven hebt opgebouwd, en die gehoord willen worden. Je kunt dit vergelijken met het pellen van een ui, die je laagje voor laagje afpelt. We gaan hiemee in behandeling, net zolang dat je het gevoel hebt, dat je gehoord bent en dat je alles een plekje kan geven.

Na ieder laagje kunnen we door naar de volgende. Het mooiste van dit allemaal is dat je dit geheel zelf doet, ik ben er alleen voor de begeleiding, maar uiteindelijk doe je alles zelf. Op deze manier groeit jouw zelfverzekerdheid, zodanig dat het erop neer komt dat alle emotie en negatieve gevoelens gehoord worden.

Op deze manier werk je aan een beter zelfbeeld waardoor het zelfvertrouwen toeneemt Je zult het leven gaan leiden wat je zo graag voor ogen hebt en ook daadwerkelijk verdient.

Voor alle duidelijkheid dien ik te vermelden dat ik geen arts ben en dus ook geen diagnose mag stellen. De behandelingen zijn dan ook geheel op eigen risico, maar ik zal alle voorzichtichheid en professionaliteit betrachten.

Omdat ik transparantie hoog in het vaandel heb staan werk ik voor de volgende tarieven:

Behandeling van 1 uur ad. € 60,-
Behandeling van 1,5 uur € 75.-

Betaling à contant, pinnen helaas niet mogelijk

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Heeft u vragen of wilt u advies? 06-40555859